U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Bewegen

Leren

Groeien

Ieder mens verdient een kans om zich zo

optimaal mogelijk te kunnen ontwikkelen!

 

Werkwijze 

De eerste kennismaking verloopt via e-mail of telefoon, waarbij u uitlegt waar uw kind moeite mee heeft, en op welke gebieden u bepaalde leer- of ontwikkelingsuitdagingen bij uw kind ziet.

Aan de hand van uw verhaal kan ik bepalen of uw kind voor een intake en onderzoek bij mij aan het juiste adres is.

 

Intake en onderzoek

U komt samen met uw kind naar de praktijk en brengt uitslagen van onderzoeken en toetsen (van school en/of andere organisaties) mee.

De intake duurt 60 tot 75 minuten. Tijdens de intake neem ik bij uw kind enkele testen af en bekijk ik verschillende aspecten die van invloed kunnen zijn op de ontwikkeling, het gedrag en het leren. 

U krijgt zelf een intakelijst met vragen over de vroege ontwikkeling van uw kind, vanaf zwangerschap tot nu. Ook vraag ik u om aan te geven welke vaardigheden en gedragingen u in uw kind herkent.

 

Bespreking onderzoek

Op basis van alle uitkomsten stel ik een behandelprogramma op en spreek ik met u een te volgen traject af. We bespreken de beste vorm van begeleiding en/of behandeling voor uw kind. In de meeste gevallen krijgt u de eerste oefeningen mee voor het te volgen thuisprogramma.

 

Thuisprogramma

Het thuisprogramma is intensief en heeft vooral kans van slagen als u minimaal vijf dagen per week samen met uw kind alle meegegeven oefeningen doet. De tijdsduur van een thuissessie is afhankelijk van het soort oefeningen dat uw kind meekrijgt. U krijgt hiervoor een tijdsindicatie mee. 

 

Praktijksessies

U komt samen met uw kind in de praktijk. Uw kind laat zien welke oefeningen thuis gedaan zijn, er wordt bekeken welke vorderingen uw kind heeft gemaakt en de volgende oefeningen worden doorgenomen voor thuis.

 

Ondersteuning op afstand

Via e-mail en video-chat kan ondersteuning geboden worden. Een dergelijke ondersteuning wordt in overleg met u ingepland. Deze ondersteuning is alleen mogelijk indien er een trajectafspraak loopt.

 

Kinderworkshops

Uw kind kan deelnemen aan kinderworkshops, individueel of in groepsverband. Dit zijn korte workshops, waarbij één specifieke vaardigheid wordt aangeleerd.

 

  

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?