U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Bewegen

Leren

Groeien

Ieder mens verdient een kans om zich zo

optimaal mogelijk te kunnen ontwikkelen!

 

Praktijkruimte

U vindt de praktijk in een kindvriendelijke straat in de Rijswijkse wijk De Strijp, met speelruimte en grasveld direct voor de deur. Gedurende de dag is er altijd wel een parkeerplekje te vinden.

De praktijk is gelegen op de onderste verdieping van het woonhuis, en heeft z'n entree via de voortuin.

Vanwege de veiligheid is de voordeur van de praktijk altijd gesloten. Heeft u een afspraak voor onderzoek, behandeling of individuele begeleiding voor uw kind, dan kunt u gewoon aanbellen. Het kan zijn dat ik nog bezig ben met een cliënt vóór u, en kan dan de deur niet voor u openen. Echter, tussen de consulten zit een redelijke speling. Dit betekent dat u zeker 10 minuten vóór uw afspraak naar binnen kunt.

In principe laat ik afspraken niet uitlopen. Begin- en eindtijden van afspraken worden niet verschoven, zodat ieder op de afgesproken tijd geholpen kan worden.

De inlooptijd voor cursussen en workshops in groepsverband bedraagt altijd een half uur. Voor trainingen, cursussen en oefendagen zoek ik altijd een geschikte locatie buiten de praktijk.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?