U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Bewegen

Leren

Groeien

Ieder mens verdient een kans om zich zo

optimaal mogelijk te kunnen ontwikkelen!

 

Parel Opleidingen

kwaliteit vanuit de bron

De Kleine Parel Opleidingsinstituut kiest voor kwaliteit.

We werken samen met grondleggers van de diverse methodes en met trainers die erkend worden en opgeleid zijn door de grondleggers. Op die manier blijven we zo dicht mogelijk bij de bron.

 

Opleidingen met interne trainers

De Kleine Parel verzorgt cursussen die gegeven worden door gecertificeerde trainers van De Kleine Parel. 

Dit zijn o.a.

Jamara Reken Coach Opleiding

 

 

 

 

 

 

Access Bars Class

 

Parel voor het Onderwijs

Basisscholen in Nederland kunnen via De Kleine Parel lezingen, workshops en studiemiddagen boeken. 

De Kleine Parel zoekt in haar uitgebreide netwerk van professionals de meest geschikte trainer, die een leerzame, inspirerende en interactieve ochtend, middag of zelfs een volledige dag kunnen verzorgen. 

 

Thema's zijn o.a.

. Beelddenken Plus

. Bewegend Leren

. Faalangst de Baas

. Leerproblemen de Baas

. Schoolrijpheid

. Kinderbrein in ontwikkeling

. De invloed van stress op leren

. Aandacht en concentratie terug in de klas

. De ontwikkeling van het jonge kind

. Visuele informatieverwerking

. Auditieve informatieverwerking

. Anders Leren Observeren

. Leren klokkijken binnen het uur

. Psychomotorische ontwikkeling van kinderen

 

Ben je geïnteresseerd in een lezing, workshop of studiemiddag op jouw school, neem dan contact op via e-mail

 

Parel Trainers Platform

De Kleine Parel Opleidingsinstituut is een platform voor trainers, die informatie willen geven over de cursussen die zij zelf verzorgen. Digitale brochures, e-books en informatieve nieuwsbrieven kunnen verzonden worden aan geïnteresseerden binnen het netwerk van De Kleine Parel. Ook bestaat de mogelijkheid om je opleidingsaanbod via De Kleine Parel onder de aandacht te brengen. 

Ben je aanbieder van cursussen en opleidingen en wil je hier meer over weten, neem dan contact op via e-mail

 

Direct inschrijven voor een cursus?

Via de webwinkel kun je inschrijven voor de cursussen die De Kleine Parel aanbiedt.

 

 

 

 

Opleidingen met externe trainers

De Kleine Parel Opleidingsinstituut werkt samen met erkende trainers en opleiders uit binnen- en buitenland.

 

Masgutova Neurosensorimotor Reflex Integration® cursussen worden in samenwerking met het Svetlana Masgutova Educational Institute naar Nederland gebracht. De Kleine Parel is vertegenwoordiger en opleidingscoördinator voor MNRI® cursussen in Nederland.

 

 

 

 

Vanuit de methode Body-Mind Centering® van Bonnie Bainbridge brengt De Kleine Parel een combinatie van Somatic Movement Education en de Embryologische Ontwikkeling naar Nederland. 

 

BrainGym® cursussen worden georganiseerd in samenwerking met breed geschoolde trainers uit binnen- en buitenland. De kennis over o.a. reflexintegratie en breinontwikkeling geeft extra verdieping. 

 

Bal-A-Vis-X® introductiecursussen worden georganiseerd in samenwerking met Marianne Devitt-Awater, ze is door grondlegger Bill Hubert aangewezen om deze cursussen in Europa te geven.De Kleine Parel is landelijk coördinator voor de regio's waar Bal-A-Vis-X® introductiecursussen worden georganiseerd.

 

Rhythmic Movement Training wordt georganiseerd in samenwerking met Harald Blomberg, grondlegger van Rhythmic Movement Training (RMT) in Zweden. Grondlegger van RMT, Harald Blomberg, blijft zijn team bijscholen door nieuwe inzichten te verwerken in zijn opleidingsaanbod. Maria Franzén is gecertificeerd om cursussen in Nederland te geven. 

 

QRI Harmonic Laser cursussen worden georganiseerd in samenwerking met Bonnie Brandes. Ze heeft dit programma ontwikkeld en gebaseerd op inzichten in cold laser techniek, reflexintegratie, energetisch werken en kinesiologie.

 

De Kleine Parel werkt samen met Wendy Peerlings, die diverse cursussen en haar jaaropleiding Psychomotoriek en Remedial Teaching uit België naar Nederland brengt. 

 

Samen met Bodymap van Liesbeth Verhoeven van Bodymap in België organiseert De Kleine Parel de opleiding tot Bodymap Trainer in Nederland, nl. Ontwikkelingslab I en II en de SAQ training. Voor studiedagen en themamiddagen op scholen bemiddelt De Kleine Parel voor Bodymap. 

 

Kind in Evenwicht wordt samen met Carla van Wensen aangeboden en opgezet. Ook andere cursussen van Carla van Wensen worden aangeboden.

 

Reiki en Shin-Do® opleidingen worden door De Kleine Parel in samenwerking met Health Centre Chõ opgezet. Milou van Rooij is trainer van de Reiki opleidingen en Joost van Rooij is trainer van Shin-Do®. 

 

De verkorte opleiding Medische Basis Kennis wordt in samenwerking met Ars Medica en de School voor Homeopathie georganiseerd. Deze tiendaagse opleiding voldoet aan de Plato-norm en wordt erkend door CPION. 

  

Parel Opleidings Advies

Er wordt in de afgelopen tien jaar enorm veel nieuwe kennis vergaard en uitgewisseld. In deze wereld waarin we zoveel kennis zoeken en delen is op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en actuele onderzoeksresultaten een must. 

Als je eenmaal begint met deze verdieping kom je uiteindelijk bij het moment van kiezen: Welke opleiding past het beste bij mijn beroep? Hoe kom ik erachter waar ik iets in mijn dagelijkse praktijk aan heb? Wat kan ik waarmee? Waar begin ik? 

De Kleine Parel beseft dat kiezen vanaf een beeldscherm niet altijd even praktisch is. Gebleken is dat een persoonlijk advies gewaardeerd wordt. We lichten ons aanbod graag toe. En nog belangrijker: we luisteren naar jouw verhaal, denken met je mee en geven je op basis van wat je ons vraagt en vertelt een persoonlijk advies. 

Voor een gratis opleidingsadvies op maat stuur je een e-mail naar De Kleine Parel. We nemen dan contact met je op voor een telefonisch adviesgesprek. 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?