U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Bewegen

Leren

Groeien

Ieder mens verdient een kans om zich zo

optimaal mogelijk te kunnen ontwikkelen!

 

Actie voor kinderen

in een CliniClown ziekenhuis

Waarom deze actie?

We dragen de CliniClowns een warm hart toe en willen graag meehelpen om het werk van de CliniClowns blijvend mogelijk te maken. We steunen de CliniClowns door sponsoring, maandelijkse bijdrage en advertenties in CliniClown boekjes.

Wat doen Cliniclowns?

CliniClowns bezoeken zieke en gehandicapte kinderen, die in het ziekenhuis liggen. Want tussen behandeling, pijn en de vele beperkingen is een lach hard nodig. Kinderen hebben hier veel baat bij. Afleiding en ontspanning werken ontspannend en stressverlagend. Het is voor een kind een natuurlijke manier om zich te ontwikkelen en vervelende gebeurtenissen te verwerken.

Onze actie is voor de kinderen!

Kinderen die in het ziekenhuis liggen kampen vaak met gevoelens van onzekerheid, angst en twijfel. Een ziekenhuisopname is vaak een stressvolle gebeurtenis, en ook ziek zijn zorgt voor heel wat kopzorgen.

We willen de kinderen die in een CliniClown-ziekenhuis liggen graag helpen met Reflex Integratie volgens de methode van Dr. Svetlana Masgutova. We helpen met ontspannen, halen de stress uit het lijf, maken het hoofd vrij van zorgen en laten ervaren wat veilig is. Ouders leren deze technieken, om zelf samen met hun kind te kunnen doen.

Door de ziekenhuisopname zijn kinderen niet in staat om naar de praktijk te komen. Daarom kom ik op uitnodiging van de ouders naar een CliniClown-ziekenhuis in de buurt, om tijdens bezoekuren met kind en ouders samen te werken. Er worden geen extra kosten voor reistijd of benzine gerekend. Alleen het tarief voor een praktijksessie wordt gehanteerd.

Voorafgaand aan het ziekenhuisbezoek is het aan te raden dat ouders voor een eerste kennismaking naar de praktijk van De Kleine Parel komen. We bespreken waar het kind behoefte aan heeft en maken dan een afspraak voor het ziekenhuisbezoek. Ook het kennismakingsgesprek wordt niet in rekening gebracht.

*Een sessie kan variëren van 30 tot 60 minuten. De duur wordt in overleg met de ouders afgesproken. Ook het aantal sessies wordt met de ouders afgesproken.

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?