U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Bewegen

Leren

Groeien

Ieder mens verdient een kans om zich zo

optimaal mogelijk te kunnen ontwikkelen!

 

Baby Massage

We leren je de technieken van zachte babymassage en te kijken naar de lichaamstaal van je baby. Je leert te letten op de natuurlijke bewegingen die je kindje maakt, en hoe je kunt aansluiten bij zijn/haar eigen ontwikkeling.

 

 

Baby Time!

Ervaar hoe je met eenvoudige expressieve en zintuiglijke spelletjes jouw baby kunt helpen met balans en controle over het lichaam en hoe je lichaamsbesef, grijpbewegingen, sluip- en kruipbewegingen kunt stimuleren.

Baby Gebaren Taal

Leer communiceren met je baby voordat het leert spreken! Je leert hoe je dit aan je kindje kunt leren, zodat het al op jonge leeftijd duidelijk kan maken wat het voelt, denkt en duidelijk wil maken.

   

Baby cursussen voor jonge ouders

Via beweging leggen we de basis voor groei en ontwikkeling. We weten ondertussen dat een baby zoveel mogelijk vrij moet kunnen bewegen en dat het beter is als een baby zo weinig mogelijk tijd in een draagzak, wipstoeltje, autostoeltje of babybouncer doorbrengt.

Het is van groot belang dat het in een veilige omgeving de grootst mogelijke lichaams- en bewegingsvrijheid krijgt, zodat het voldoende eigen lichaamsbesef in een driedimensionale wereld kan ervaren. Beweging zorgt voor de essentiële bouwstenen, die nodig zijn voor de emotionele en intellectuele ontwikkeling van kinderen.

Baby's leren met al hun zintuigen. In de eerste drie jaar doorloopt het een indrukwekkende ontwikkeling, van reflexmatig bewegen tot uiteindelijk doelbewust rennen én volledig stil kunnen staan.

Tegelijk met deze zintuiglijke motorische ontwikkeling worden diverse gebieden in de hersenen geactiveerd. We leren je hoe je in de eerste drie levensjaren kunt bijdragen aan een optimaal mogelijke ontwikkeling van het babybrein.

Daarnaast kun je een baby laten ervaren  wat veiligheid is en leren met vertrouwen te reageren. Dit kan o.a. met babymassage. De reflexintegratie wordt gestimuleerd, stresshormonen zoals adrenaline en cortisol verdwijnen, en het hechten komt tot ontwikkeling. Waar stress verdwijnt, kan groei en ontwikkeling beginnen.

Ik wil graag meer informatie

over de babycursussen!

                                        

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?